Onze Chiro

Zoals de meeste chirogroepen in Vlaanderen maken ook wij deel uit van de 'grote Chiro', Chirojeugd Vlaanderen vzw.
Deze koepel ondersteunt de werking van plaatselijke Chirogroepen als de onze: onze leden zijn verzekerd via Chirojeugd Vlaanderen, wij hebben als vereniging een eigen statuten en dergelijke nodig,...

Onze eigen werking bestaat uit twee delen: de gemengde werking (jongens en meisjes samen) en de afzonderlijke werking van de Chirojongens en de Chiromeisjes. Zowel de gemengde werking als de werking van de jongens en de meisjes apart hebben als doel kinderen een toffe namiddag en een leuk zomerkamp te bieden. Ook afdelingsweekends en uitstappen maken deel uit van onze agenda. Belangrijk daarbij is dat we deze zaken zo goedkoop mogelijk trachten aan te bieden aan onze leden.

Op deze website vind je over de drie werkingen alle (of toch veel) informatie. Met alle onbeantwoorde vragen over onze Chiro kan je altijd terecht bij de groepsleiding: Thomas Dils en Lise Cremers.

 

Wekelijkse Chiro

De jongens beginnen de chio op zaterdag om 14u. De jongste leden (ribbel, speelclub, rakkers) hebben om 17u gedaan, de oudste leden (topper, kerel, aspi) hebben om 17u30 gedaan.
De meisjes hebben op zondag chiro van 14u tot 17u.
Natuurlijk organiseren we ook veel andere activiteiten, waardoor het niet iedere week gewoon chiro is.
De kalenders op de site zijn het middel bij uitstek om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Drankenautomaat en wafels
We hebben een drankenautomaat in ons chiroheem staan. De leden morgen rond 16u voor 70 eurocent een drankje uit de automaat halen en kunnen voor 50 eurocent ook een wafel erbij krijgen.

 

Rekeningnummers

Algemene chirorekening: BE83 7339 1019 8015
Jongens chirorekening: BE88 7330 1661 7241
Meisjes chirorekening: BE55 7330 1661 7544