Ribbelmeisjes

1ste en 2e leerjaar
 

Speelclubmeisjes

3e en 4e leerjaar

Drie uur houden zij zich bezig met zich uit te leven en te fantaseren over mysterieuze avonturen. Een reisje naar Mars? Of een kabouterspeurtocht? Een opleiding tot actrice of Popster? Een zelfverzonnen mop? Allemaal geen probleem voor deze stoere meisjes bij de speelclub.

O.L.V. - Lise Cremers - - Anke Van Roy - - Evelien Nijs - - Kato Milis -

 

Kwiks

5e en 6e leerjaar

De 10 tot 12 jarigen worden bij de leiding verwacht om samen te ravotten, een te gek bosspel te spelen, waar ze zich de ziel uit het lijf lopen. Maar ook een dropping of een speurtocht kan van de partij zijn. Niettemin zijn er ook veel rustige spelletjes die ook leuk en amusant zijn. En ook een babbeltje over al die knappe jongens op school worden niet vergeten. Want daar zijn onze kwiks toch vaak met bezig.

O.L.V. - Annelien Celen - - Marjo De Wit - - Rani Aertgeerts -

 

Tippers

1ste en 2e middelbaar
 

Tip10s

3e en 4e middelbaar

Van 14 tot 16 jaar kan je bij de Tiptiens terecht. De Tiptiens zijn onverspelbaar, de ene zondag zijn ze overactief, de andere zondag krijg je ze met geen stokken uit hun zetels. Deze enthousiaste bende houdt niet zo van regeltjes en luisteren is niet altijd aan hen besteed. Maar als ze op stap gaan is er zeker ambiance aanwezig. Ze praten graag over koetjes en kalfjes, want jongens kunnen er op deze leeftijd absoluut niet aan ontbreken.

O.L.V.

 

Aspimeisjes

5e en 6e middelbaar

Van 16 tot 18 jaar ben je Aspie, tof, zo de oudste op de Chiro zijn, maar de opdrachten zullen des te spannender, moeilijker en vaak tot hilarische lachbuien leiden. Maar niets kan deze groep dwarsbomen, ze blijven doorgaan. Zelfs met de fiets op kamp is voor hen piece of cake!!

O.L.V. - Rielke Van den Bergh - - Charlotte Van der Mieren - - Laute De Wijngaert -