Ribbeljongens

1ste en 2e leerjaar

De jongste zijn welkom bij de ribbels. Samen met de leiding duiken ze onder in een fantasiewereld van sprookjesfiguren en andere mysterieuze wezentjes. Ze verkleden zich in superhelden en trekken al eens op een tocht vol met spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

O.L.V. - Jan Feyaerts - - Wouter Nijs - - Jesse Daems -

 

Speelclubjongens

3e en 4e leerjaar

De speelclubbers zijn een bende superactieve jongeren die zich elke week opnieuw helemaal komen uitleven. Spelen graag pleinspelen die het liefst van al zeer actief zijn. Ze zijn in enkele woorden samengevat: "Het actiefste volkje op de Chiro".

O.L.V. - Daan De Wit - - Yarne Daneels -

 

Rakkers

5e en 6e leerjaar

De rakkers worden bij de rakwileiding verwacht om samen het aapje uit te hangen, of om de gekste creaturen in klei te maken. Ze ravotten zich doorgaans te pletter, trekken er al eens op uit met de fiets, en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. In het geniep lachen ze met de meisjes, of vertellen ze een vieze mop.

O.L.V. - Thomas Dils - - Jef Vanhoof -

 

Toppers

1ste en 2e middelbaar

De toppers doen al eens een dropping waar ze het beste van zichzelf geven. Pleinspelen vinden ze ook best leuk, vooral wanneer er wat tactiek aan te pas komt. Als het hard regent blijven de meeste groepen binnen, maar niet de Toppers. Zij vinden regen en modder de ideale speelomstandigheden.

O.L.V. - Wout Van Hoof - - Rijul Peeters -

 

Kerels

3e en 4e middelbaar

Een kerelploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar des te meer de meest boeiendste. Luisteren is niet altijd aan hen besteed. Een koppig eigenwijze bende met een eigen mening! Deze eigen mening siert onze kerels en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene kerel houdt van avontuur, de andere weer niet. Die ene zondag zijn ze superactief en de week daarna kunnen ze zo passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Pleinspelen, bosspel, dropping, nachtspel,... het zijn maar een paar van de zovele dingen waar kerels dol op zijn. Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook thema's als racisme, seks, drugs en nog veel meer boeit hen enorm en dat is maar goed ook want daar zijn ze tenslotte kerels voor.

O.L.V. - Jarne Wandelseck - - Lander Van der Velpen -

 

Aspijongens

5e en 6e middelbaar
 

Super Aspi

O.L.V.